Koti on rauhan tyyssija

keskiviikkona, lokakuuta 12, 2011

Voi kuinka mulla onkaan ollut hoppu ja siitä syystä huono omatunto, kun en ole tänne kerennyt tulla laisinkaan. Työt on vieny multa energiat aika lahjakkaasti ja vapaa ajan olenkin melko pitkälti käyttänyt ulkoillen ja leväten. Ensi viikosta pitäisi ehkä hieman helpotta, mutta tänne tulen aina heti, kun aikaa vaan löytyy.

Meillä on sunnuntaista asti ollut kotona taas ihanan rauhallista ja hiljaista, eikä mua koko ajan seuraa joku. Nala lähti omaan kotiin taas. Muuten meni kaikki tosi hyvin, Nalan kunto koheni ja se laihtui pullukasta koiran näköiseksi, mutta viime viikolla Nala alkoi käyttäytyä huonosti. Se hieman riehui ja meillä on sen takia menossa yksi ovi vaihtoon, karmien hionta ja uudelleen maalaus sekä yhden seinän maalaaminen. En tiedä oliko sillä juoksut alkamassa vai minkä takia se oli niin levoton meidän ollessa töissä, mutta ei kyllä ole yhtään kivaa, että koira pistää asuntoa remontti kuntoon. Ymmärtäisin sen vielä, jos olisi ollut kyseessä pentu, mutta Nala on kuitenkin jo kuusi vuotias ja ongelmat tulivat vasta sen ollessa meillä kolme kuukautta.  Onneksi se kuitenkin pääsi nyt oman perheensä tykö, sinnehän se kuitenkin kuuluu. Nyt on kotiin siis taas rauha laskeutunut.



Mulla olisi taas vaikka kuinka postausideoita, mutta hitsit tämän ajan kanssa. Mulle kelpais pari tuntia lisää vuorokauteen. Eli kaikennäköistä on kyllä tänne tulossa, että älkäähän karatko mihinkään :)

You Might Also Like

0 kommenttia