Mini loma loppui

tiistaina, huhtikuuta 10, 2012

Moikka vaan teille ihanille "pitkästä" aikaa! :)

Mä pidinkin sitten lomaa myös tietokoneesta ja teki kuulkaas hyvää. Okei, myönnettäköön, että kävin välillä kurkkimassa sähköposteja ja blogia, josko jotain olisi tullut, mutta muuten pidin tietokone vapaata aikaa. Ja jos olisin halunnut tietokoneelle päästä, olisi mun mitä luultavimmin tarvinnut tapella yhden miehen ja yhden serkkutytön kanssa asiasta ;) Mut niin sekin loma vaan loppui ja liian nopeasti menikin. Alkoi arkinen aherrus tänään taasen ja kovasti alkoikin..  Kerkesin kyllä levätä ja touhuta paljon, mutta tänään silti väsyttää normaalia enemmän. Viimeyönä ei vaan uni tullut. Yleensäkin olen huono uninen viikonlopun jälkeen, koska alitajunta tiedottaa harvase hetki, että herätyskello soi. Tällä hetkellä siis tuntuu loma erittäin kaukaiselta vaikka mä nautin siitä kyllä täysin rinnoin. ♥

Torstaina töitten jälkeen lähdettiin serkkutyttö Melin kanssa talleilemaan. Hänhän tuli tosiaan meille jo keskiviikkona, eikä mua olis yhtään huvittanu mennä töihin torstaina. Hän siis pääsi pitkästä aikaa taas hepan selkään ja sehän ei mennyt ihan kuin elokuvissa. Onneksi mitään pahempaa ei sattunut, mutta polle käytti selkeästi tilaisuuden hyväkseen, kun huomasi että selässä onkin hieman kokemattomampi mitä yleensä. Sieltä tuli parit pukit laukassa ja Meli lensi nätissä kaaressa alas selästä. Tippuminen oli maailman mallikelpoisin, enkä vielä eläessäni ole nähnyt yhtä mahtavaa putoamista. Pelkästään peppu koki kovia ja sai mustelmia. Silti likka meni reippaasti takaisin selkään ja jatkoi ratsastusta :)

Perjantaina sitten oli tarkoitus ihan vaan löhöillä, siis oikein löllöpäivä piti pitää, mut kuinkas ollakaan...meikäläinen siivoo oikein täydellä innolla. Perjantai päivä meni kuitenkin ihan vaan kotosalla nautiskellen vaikka migreeni koetti silloin tehdä tulojaan.

Mäkin sain munia :)


Lauantaina lähdettiinkin Melin kanssa kirppistelemään ja ruokaostoksille. Yhden kivan löydön tein, josta tulossa kuvia kyllä, mut ei tänään :) Kirppistelyn jälkeen Meli lähti Helsinkiin asti tapamaan kavereitaan ja mä tulin kotiin möllöttämään. Olin eri kiukkunen, kun viikon liikunnat oli tuossa tallipäivässä, mut onneks äiskä tuli sopivasti hakemaan lenkille. Käytiin heittämässä 8km 1h ja 10min. Onneksi edes pikkasen tuli liikuttua. Äiti oli jo pitkään kosiskellut minua mukaan yö kirkkoon, jossa olisi Tuomas-messut. No pitihän se äitin mukaan sellaiseen lähteä, mut nyt on pakko myöntää, et mä meinasin nukahtaa kirkonpenkille :D Tapahtuma alkoi vasta klo 23 ja loppui pikkasen ennen yhtä. Rauhallinen lauantaikin oli.

Sunnuntaina mä aloin jännittämään heti herättyäni. Tiedossa oli siis päivän touhuksi se kahden tunnin islanninhevosvaellus, jonne tuo rakas miehenikin oli tulossa. (Silmät ovat muuten taas ihan täysin kunnossa <3) Enhän mä itseni vuoksi jännännyt vaan hänen. Mua niin pelotti, et mitä tuleman piti. Hertsileeri kun meni hienosti! N veteli siellä ku vanha cowboy konsanaan :D Ohjaajakin tuli vielä erikseen mainitsemaan mieheni taidoista ja olisitte nähnyt sen ilmeen :D Onneks ei silti pissi noussun päähän;D Vähän hän kyllä veteli omiaan, kun hevosilla laukattiin. Tarkoitus oli ratsastaa koko ajan jonossa ohittamatta muita, niin hän laukkasikin niin paljon kovempaa, että veteli melkein ohjaajankin ohi... Mutta tykkäsi kuulemma :) Nyt meille onkin tyttöporukalle varattu 30.6. neljän tunnin vaellus :)

Eilen, eli maanantaina olikin sitten vihdoin niitten PartyLite kutsujen aika. Kuinka ollakaan, unohdin ottaa tarjottavista kuvaa, mutta Baileys-kakku oli taas pääosassa. Pasteijoita, sitruunarahkatorttua ja sulkaaruutuja. Hyvin meni kaupaksi eikä tuolla jääkaapissa kökötä kuin pikkupalaset vaan. Onneksi ei jäänyt itselle paljoa mussutettavaa. Oli niin ihanaa saada taas populaa kylään, vaikka harmillisesti kaikki eivät päässeet paikalle. Rahaa tuli tuhlattua enemmän mitä olisi varaa, mutta tuhlasin vähemmän mitä sitten sain emännän lahjana takaisin. Näistä ostoksista tulee kuvaa heti, kunhan tuotteet saapuvat. Reilun satasen menin tuhlaamaan ja 118€ sain valita ilmaiseksi tuotteita. Niin mukavasti vieraat kuitenkin ostivat (no äiti kyllä tuhlasi eniten), että sain paljon takaisin. Ja lisäksi, jos vieraistani kaksi otti kutsut itselleen kahden kuukauden sisälle sain vielä erikoislahjaksi tästä upean lyhdyn. Äiti ja naapurin tyttö olivat niin ihania, että ottivat kutsut itselleen. Eli pääsen vielä kaksille kutsuille tuhlaamaan ;)

kuvat: Janet


Ei se koko loma pelkkää juhlaa ollut vaan huolta on kannettu kovasti yhdestä rakkaasta haukusta. Mä lähettelen kovasti voimia sinne sitä tarvitseville ja tänään onneksi sain kuulla iloisen uutisen, ettei vielä ollut aika lähteä. <3

Mutta joo, juttua tuntuis olevan taas niin paljon kun täältä on ollut pois, et te varmaan lopetitte lukemisen jo heti alussa ;) Miniloma tuli kyllä tarpeeseen vaikka tarvitsisin kyllä huomattavasti enemmänkin vapaata, mutta auttoi tämäkin onneksi pikkasen asiaan. Nyt palaillaan taas normaaliin arkeen tai paremmin sanottuna palattiin jo ja rytinällä palattiinkin.
Mitäs kaikkea kivaa te teitte pääsiäisenä?


p.s. ne viikon liikunnat oli tosiaan nuo kaksi ratsastuskertaa ja se lauantainen lenkki. Ei puhuta tästä sen enempää....

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Ihana miniloma sulla on ollut ja toi heppavaellus kuulosta tosi kivalta ! Lomat vaan loppuu aina kesken oli minejä tai pidempiä. Mullakin olis duunit edessä ylihuomenna :( En jaksa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tuollanen heppavaellus kiinnostaa niin kannattaa käydä kokeilemassa. Ne ottavat sinne kyllä ihan aloittelijoitakin, eli silloin mennään vähän rauhallisemmin :)
      Mut lomat tosiaan loppuu aina kesken, oli pituus sit millanen tahansa :D Mä olen töistä pitänyt parhaimmillaa 6viikkoo lomaa ja silloinkin se tuntui liian lyhyeltä. Nyt pitää vaan ahertaa ja ahertaa. Koitahan säkin jaksaa töissä :) ♥

      Poista
  2. Musta ainakin tuntu et sun loma kesti pienen ikuisuuden, ku joka päivä kävi kattomassa onko uutta postausta :D :D Mutta kiva kuulla että oli onnistunut loma, ehkä tässäkin tapauksessa laatu korvaa määrän ;) Tuo heppavaellus on varmasti ollut ihan mahtava, vaikka itse en heppoja harrastakaan niin kuulostaa ihanalta.

    Ja ai kauhia kun ostitkin kynttilöitä/somisteita! :D Mutta on ne vaan niin ihania, että herkästi tulee tilattua vähän enemmänkin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiva kuulla et täällä käydään ja anteeksi etten postaillut :D Mut voin kyllä kertoa et sama homma se on toisin päin, silloin ku sä olit lomalla :D Ja kyllä se laatu taitanee korvata tässä määrän :) Oli ehdottomasti yksi onnistuneimmista minilomista :) Ja jos yhtään kiinnostaa, nii kannattaa tosiaan käydä koklaa tuota heppailua, se on meinaan hirmuisen rentouttavaa :)

      Jep, arvaa kauhistelinko itsekin kuinka paljon tuhlasin :D Ja hauskinta oli, kun ukkokin sanoi, et tilaa tilaa :D PartyLite tuotteet on kyllä ihania, mut on ne kyllä tyyriitäkin... En ees kauheesti tilannu ku hinta pompsahti nopeasti. Mut kuvia tulossa heti ku saapuu kotiin :)

      Poista
  3. Harmittaa kun en päässy sinne PartyLite pirskeisiin:(
    Vähän valoisampia uutisia, pietu nousi viime yönä ilman apua seisomaan ja kävelikin vähän:) Jei, surettaa vieläkin toisen puolesta.....
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama se yhet PartyLitet, paljon tärkeämpää olla toisen vierellä ku sitä oikeesti tarvitaan. Ihana kuulla ♥ Ollaan täällä murehdittu ihan hirveesti teijän kaikkien vointia. Tuntuu todellakin pahalta toisen puolesta!

      ja ihan vaan tällee ohimennen, äiti otti PartyLite kutsut itselleen ja ne on toukokuun alussa, et jos aikataulu sopii nii tuut sit niihin :) Ja me tullaa kylää heti kuha aika antaa periks ♥ Ängetää vaikka väkisin ;)

      Poista
    2. Joo "anoppi" eilen mainitsi:) Ja jos kaikki on hyvin niin tulen... Tulukee tulukee, tais eilen piristää mummoa kun "anoppi" tuli, ja se oli illasta jo enempi oma ittensä:)
      Paha olo möykky on vielä rinnuksessa mutta eiköhän tuo ala pikku hiljaa hellittää... Täytyy lähtee ostaa liukueste mattoja että toisen on helpompi liikkuu....
      -Skeit-

      Poista
    3. Nii äiskä sanoi, et tais vähän Pietua piristää käynti :) Oli kuulemma haukkunutkin. Toivottavasti nyt hoidot auttaa ♥
      Ihan varmana on isompaakin möykkyä rinnassa ku täälläkin on ollut. Ja noi matot on kyllä hyvä idea, laminaatti ku on viel nii pirskatin liukas. Mut onneks olo on edes pikkasen parempi ♥

      Poista