Halpis ja "halpis" meikkejä

torstaina, lokakuuta 25, 2012

Kosmetiikkahirmu täällä taas terve!

Mulla onkin ollut todella kosmetiikkapitoista elämää tässä viime ajat! Ja ettei kaikki aikani olisi kuitenkaan mennyt kosmetiikan ostamiseen, niin serkkutyttö Meli on tehnyt mulle ihania hoitoja myös meillä ollessaan ♥.  Mä olen hamstrannut meikkejä nyt oikein urakalla ja jopa äiti huomautti asiasta mulle eilen... Meinasin meinaan taas pistää Oriflamelle tilausta, mutta se saa nyt oikeasti jäädä. Mun edellinen paketti tuli vasta toissapäivänä, joten senkin esittely nyt jää vielä hetkeksi, sillä en ole kerennyt niitä kuvaamaan. Mut meikit on vaan niin ihania! Mä olen haudutellut päässäni jo pitkään, että pistäisin beautybay.comiin tilaukseen Naked paletit. Toistaiseksi hauduttelen asiaa vieläkin, mutta himotus on järisyttävän suuri.

Mutta nyt esittelyyn lisää viime aikaisia ostoksia. Nyt on sitten halpis sekä "halpis" meikkejä. Mä olin taas huuli pyöreänä Sokos Emotionissa, eikä Robin Hoodkaan jättänyt kylmäksi.

ROBIN HOOD Garnier Natural Look hiusväri 8€

Hiuksiin on taas tullut ihan järkyttävä juurikasvu, mistäköhän se aina ilmestyy? :D Garnierin Natural look hiusväri sävyssä 111, erittäin kirkas tuhkanvaalea?, on ollut ihan mun lemppari. Tämä on ehdottomasti tehnyt luonnollisimman sävyn, joten tätä on sit aina tullut otettua. Olen kyllä kokeillut paljon erilaisia värejä ja tämä ollut ehdottomasti suosikkini. Mulla on sen sata kertaa ollut kusen keltainen pää ja toissa kerralla se tuli taas koettua. Silloin värjäsin jollain Swarzkopfin värillä. Sillä luvattiin todella vaaleaa lopputulosta, mutta mun mielestä pissipää ei ole ihan sitä.
ROBIN HOOD Rimmel poskipuna 2€ kajal 2€

Robbarissa oli myös jossain ihmeellisessä tarjouksessa muutamia meikkejä. Osa kynsilakoista, poskipunista ja kajaleista lähti kotiin niin pienellä summalla, etten vain voinut jättää näitä ostamatta. Ja kiva päästä kokeilemaan uusia tuotteitakin, kun ne eivät rokota lompakkoa ihan hurjasti. Mä tykästyin myös noihin sävyihin.

Ja sit sinne Sokos Emotioniin. Mä en vaan voi ymmärtää, miten meikäläisellä on käynyt niin hyvä tuuri näiden löytöjen kanssa! Olen hihkunut ilosta aina autoon päästessä ja kotona hipeltänyt tuotteita onnesta soikeana :D

SOKOS EMOTION Fashion nails kynsilakka 1,50€

Eihän tuo pieni lakka normaalistikaan maksa maltaita, oliskohan 4,90€, mutta täydellinen joulupunainen lähti kotiin niin halvalla, että olisin ostanut noita kaksin kappalein. Harmi, että tuo oli ainut jäljellä oleva. Testasin tuota pikaisesti kynnelle yhden kerroksen ja se on sopivan peittävä jo niin, kuitenkin toisen vaatii minun makuuni . Kuivuvuus oli tuossa sitten vähän heikommanlaista. Onhan lakka valmiiksi jo sen verran paksua ja peittävää, että kuivuvuus varmaan heikkenee jo siinä. Ihana hohde lakassa myös.

SOKOS EMOTION Dior huulikiilto 5€ norm. 33,50€

Sit meikä bongaili taas kaikkia Dioreita. Voitteko kuvitella, että niitä saa vitosella kotiin? Mulla ainakin meinas silmät tippuu taas päästä, kun näin näiden hintoja. Mä vielä kaikenlisäksi sain näitä tämän syksyn muotivärejä, tai niin ainakin myyjä kertoi. Eikös nuo kaikki tumman viininpunaiset/luumut ole nyt muodissa? Mä en ole niin muotitietoinen, että voisin väittää kuulemaani oikeaksi. Tuo kiilto on kuitenkin ihana, oli se sitten muodissa tai ei, mutta se on todella vaikea levitää tasaisesti huulille yksinään. Onneksi minulla löytyy apuun toinen tuote...
SOKOS EMOTION Dior huulipuna 5€ norm. 39,50€

Melkein samaa sävyä oleva huulipuna. Mä niiin tykkään! Ja normaalisti neljänkympin tuote vitosella, ei oikeesti! Mä olen kiertänyt merkkituotteet lähes aina kaukaa, kun pelkään ihastuvani niihin liian kovaa ja sitten en kuitenkaan raaski niitä ostaa. Nyt oli kuitenkin ihan sama, hinta oli niin naurettava! Ja tuo sävy on kyllä niin ihana. En mä kyllä tiedä sopiiko se mulle, mutta käyttöön tämä pääsee kuitenkin :)
SOKOS EMOTION Dior kynsilakka 5€ norm. 27, 90€

Viimeisenä sitten vielä kynsilakka, syksyisen harmaa. Odotin Diorin lakalta paljon ja ensikokeilu sai minut hieman pettymään. Varsinkin kun levitin ensin toiselle kynnelle tuota punaista lakkaa ja sen peittävyys kun oli yhdellä kerroksella ihan hyvä, niin tämä jättikin sitten kauheat viivat. Mulla ei siis ole vielä sen enempää tuosta kokemusta, mutta kuivuu kyllä ihan hirmuisen hyvin. Tätä pitää sit vaan pistää muutama kerros enemmän ja sillä kuivuvuudella lakkaus on kuitenkin ihan nopsakkaa. Tämä on ensimmäinen Diorin lakkani, joten onko teillä kokemusta, millaisia muut sävyt ovat?

Mitäs olette mieltä tämän kertaisesta meikkisaaliistani? Mä ainakin hihkun vielä näitä kuviakin katsellessa kuin pikku lapsi :D Meikällä taitaa olla halvat huvin, vai miten se meni?


Ja hei, mitä hitsinpimpulaa? Ulkona oli tänään pakkasta -2 astetta! Mä menin aamuisella koiranulkoilutuksella sellaiseen syväjäähän, etten mä kyllä tule tarkenemaan kovilla pakkasilla. Vinkkejä, mistä löytyis söpön pinkki pilkkihaalari? Siis yök! Kaiken maailman kalsongit, sukkahousut sun muut lämmikkeet meikäläiselle, kiitos! Tarekin näytti ovella just siltä, että ei kiitos. Nythän ne on luvanneet jo lumisadetta vissiin etelämpäänkin. Sais kyllä luvan pysyä vielä toistaiseksi poissa! Paljonkos teillä on mittarit jo näyttäneet?


p.s. tänään tuli 10 viikkoa päänsärkyä täyteen :(

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. :D Oot kyllä melkonen kosmetiikkahamsteri <3

    Ja joo, tänään on ollut ihan älyttömän kylmää ja jäätävää, hrrrrrr. Se talvi tuli sittenkin, taas :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oon :D Vitsit mun kanssa :D

      No niin tuli ja toi lumi kanssa. Mä en todellakaan ollut vielä valmis tälle :( Tuli liian aikaisin, vaikka normaalisti mä kyllä tykkään.

      Poista
  2. Täytyis vissiin munkin välillä pyörähtää sokoksella jos sattuis samanlaisia löytöjä vastaan.. :) Ehkä heti huomenna, kun mullakin vapaapäivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, kävitkö jo bongailemassa, josko teiltäkin löytyis hyviä tarjouksia? :)

      Poista