Livbox - joulukuu arvostelu

maanantaina, tammikuuta 06, 2014

Toivottavasti teillä on ollut mukava loppiainen. Minä ainakin olen nauttinut tästä ylimääräisestä vapaasta ja käyttänyt aikaa hyödyksi ja siivoillut. Joulukoristeet on nyt otettu pois ja kevättä odotellessa. Tai se mitä keväästä todella odotan, on nimenomaan valoisuus ja luonnon herääminen. Vaikka onhan tuo keli nyt melko lämmin. Tänään lenkillä kävellessä ihmettelin pajunkissoja. Eihän niitä nyt voi olla? Todella sekaisin koko luonto kelien vuoksi. Olisin todella toivonut sitä lunta, mutta nyt saisi jättää tulematta. Siivoilujen lomassa lähti myös jouluvalot odottelemaan ensi joulua. Koti tuntuu nyt vain todella pimeältä ilman niitä. Pihalle me kyllä vielä niitä jätettiin, meillä kun ei ole mitään muita pihavaloja. Ihana joulu oli, mutta kyllä nyt voi kesän odotus alkaa :)


Mutta palataan vielä jouluun ja joulukuun Livboxin tuotteisiin. Ehdin sentäs kaikkia testailla, vaikka kiirettä pitikin.


Tällä kertaa jopa sain boxista tulleet kynsitarrat testattua ja tämä olikin toinen kerta elämässäni, kun sellaiset kynsissäni oli. Ensimmäisistä voit lukea täältä. Mutta tiivistettynä edellinen kerta, niin en tarroista ihan totaalisesti seonnut. Ne eivät olleet ihan niin hyvät kuin olisin toivonut. Jotenkin toivon tämän toisen kerran muuttavan mielipidettäni, mutta petyin toistamiseen. Ehkä tarrat eivät vain yksinkertaisesti sovi mun kuperan kynnen kaveriksi. Taas tarrat jäivät kupruille reunoista ja rosot jäivät joka paikkaan kiinni. Harmi :( Mä kuitenkin tykkäsin ihan hirmuisesti niiden helppoudesta ja nopeudesta. Sen kun vain liimaat ja viilaat ja vóila, kynnet valmiit. 


 
Sinnittelin näillä kynsillä mahdollisimman pitkään, että osaisin sanoa jotain niiden kestostakin. Kuvat otettu tarrojen viidentenä päivänä ja eläminen niiden kanssa alkoi tuntu jo todella ärsyttävältä. Ne tarttuivat joka paikkaan kiinni, varsinkin hiuksiini :D Tarrat kestivät todella hyvin kiinni paitsi noista röpölle jäädyistä kohdista. Niistä tarrat alkoivat pikku hiljaa repeämään. Pientä kulumaa myös kärjissä, mutta todella siistit siihen nähden, miten kovasti niitä kuluttelin. Yhteenvetona siis jo toistamiseen, uskoisin näiden sopivan kynsille, jotka eivät ole niin kuperat kuin omani.

Isispharman voide on jännästi vihreää ja imeytyi kasvoille salamana. Pinta tuntui hieman tahmealta hetken aikaa, kunnes voide oli kokonaan imeytynyt. Käytin tuotetta pelkästään poskiini punoittaville alueille, mutten usko käyttöajan olleen tarpeeksi pitkä punoituksen poitamiseksi. En oikeastaan koe tätä rasvaa kovin tarpeelliseksi, mutta siltikin olen kiinnostunut siitä, voisiko se saada kasvojen punotuksen rauhoittumaan. Palaamme siis varmasti tähän tuotteeseen, kun puteli on tyristetty loppuun asti.

Hajuvedet ovat jääneet omalta osaltani hyvin vähänlle käytölle. Sain joululahjaksi jotain niin hyvän tuoksuista, että unohdin Livboxista tulleet näytteet täysin. Kuitenkin, Katy Perry oli näistä kahdesta se, jota käytän. Ihanan makea tuoksu. Just Cavalli for women ei taas iskenyt omaan nenuuni yhtään. Lähtee jakoon, jos jollekulle pieni näyte kelpaa. Niksu taas Cavalliin tykästyi toden teolla ja kulutti näytteen kahdessa päivässä :D Hän oli myös todella iloinen, että boxista tuli jotain myös hänelle. Mun mielestä on todella kiva, että myös miehiä oli muistettu tässä boxissa, vaikka ymmärrän kyllä että moni ei tykkää varmasti siitä. Mun puolesta miehille saa tulla jatkossakin jotain, mutta tietysti pääsääntöisesti pelkkiä naisten juttuja ;)

Nivean voide odotti vuoroaan kaikista pisimpään. Mä olen niin tajuttoman laiska rasvaaja enkä pidä siitä, jos rasva on huonosti imeytyvä, joten pitkitin testausta ihan vain sen takia. Ja testaukseksi tämä voide vain jääkin. En tykännyt voiteen tunnusta ihan kamalasti. Imeytyi iholleni todella hitaasti ja öljyinen tunne kintuissa kesti pitkään. Okei, jalat olivat kyllä todella hyvin kosteutetut, mutta tunnusta en vain pitänyt. Mulle pitää olla voide, joka imeytyy hetkessä. Täällä mä kotona sitten tallustelin, kun en uskaltanut istahtaa mihinkään. Olisin luullut voiteen imeytyvän, kun jalat ovat niin korppukuivat. Ei siis iskenyt tämä meikääiseen.

MsChicin huultenrajauskynä sävyssä santa´s on ollut koko joulukuun kovassa käytössä. Ihan täydellinen jouluväri! Olen laittanut rajauksen aina koko huulille ja sen päälle pistänyt sitten huulipunaa. Kesto on ollut ihan mieletön! Jouluostoksilla ollessamme monta tuntia ja syömingitkin siinä samassa ja punat edelleen huulilla, mitä nyt pientä kulumaa alahuulelta keskeltä. Tykkään ihan hirmuisesti! Käyttöön jäi todellakin :)


Goldwellin hiustuotteetkin ovat päässeet testiin vasta yhden kerran. En ole ehtinyt hiuksia laitella erikoisemmin, joten yhden kerran testaustuloksen perusteella en sano rakastuneeni näihin. Jos totta puhutaan, en oikeastaan huomannut mitään todella ihmeellistä näiden tuotteiden tekevän. Varmasti suojasivat hiusta lämmöltä, mutta silkkisen sileitä ei mun jouhista kuitenkaan tullut. Ehkä hitusen auttoi suoristumaan paremmin, mutta nyt en voi satavarmaksi sanoa kun viime suoristuskerrasta taitaa olla puolisen vuotta :D Kyllä, olen äärimmäisen laiska hiustenlaittaja. Mulle kelpais oma hiustenlaittaja, ei kukaan haluis? ;D <3 Siksi tuo mun juurikasvukin on vähän...venähtänyt. Mutta niin, hiukset kyllä pysyivät hyvin suorina jopa kolmanteen päivään, ennen kuin pesin ne. Muistaakseni näin oli kyllä ihan pelkällä suoristamisella ilman tököttejäkin. En siis itse koe näitä tuotteita tarpeellisiksi. Mulle kelpaa joku halvempikin lämpösuoja, harvalla käytöllä kun kuitenkin ovat.

 
Ja viimeisenä herkutellaan. Oli muuten todella ihana ylläri tuo suklaajuoma ja nautinkin sen herkkuhampaan kolottaessa. Oli muuten niin makeaa, ettei herkkuhammasta kolottanut muutamaan päivään :D



Tykkäsin boxista ja nyt sitten uuden vuoden tullen toivonkin taas löytyvän uusia tuotteita. Olen tekemässä vielä koko viime vuoden Livboxeista koosteen ja lempparit, sillä uusia ihania tuotteita löytyi monta!

Mitä te tykkäsitte joulukuun boxista? Entä mitä mieltä olette, jos miesten tuotteita eksyy boxeihin vaikka silloin tällöin?

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Voi morjes tota sun tukkaa! Siis yhtään en oo kateellinen mut voisitko leikata vaikka polkan ;)
    Mä yritin tolla rasvalla taltuttaa niistämisestä punaseks tulleen nenänalusen, ei ainakaan siinä toiminu :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä? Tämmöinen takkureuhkahan tämä vaan. Pitäisi kyllä lyhentää, mutta en ihan polkkaa kyllä ajatellut. Tää pallonaama muuttuu sen jälkeen niin pyöreäksi, on testattu :D

      Hei muuten, mä käytin sitä Moa rasvaa, joka jostain aiemmasta Livboxista tuli. Se taltutti hyvin niistämisestä tapetun nenän oireita :D

      Poista
  2. En kestä sun tukkaa, siis ihan mielettömän upea kertakaikkiaan!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinä ihana <3 Tämmönen reuhkahan tää vaan :p

      Poista