Loppuneet tuotteet toukokuu 2014

tiistaina, kesäkuuta 03, 2014

Putelien tyhjennysmania sen kun jatkuu. Ennen kun mulla oli tapana vähän mielen mukaan pistää tuotteita naamalle, on nykyisin mun tapana tehokäyttää tuotetta niin reippaasti, että saisin putelin tyhjäksi :D Tää on mulle ihan outoa, koska mä olen normaalisti se pihi käyttäjä, ettei vain putelit tyhjentyisi liian nopeasti. Mutta mä tein tässä havainnon. Mitä pihimmin tuotteita käytän, en ehdi kokeilla niin monia. Auta armiasta, täähän on ihan kamalaa! Pitäähän nyt tarpeeksi monia tuotteita päästä testaamaan ;) Puteleita siis tyhjeni viime kuussakin. Perus käyttötuotteita, mutta muutama muukin.


Tällä kertaa tyhjeni 13 putelia. Joukossa niin täysi- kuin näytekokoisia. Muutaman putelin tyhjentymisessä mulla oli tietty Niksu apuna, mutta ihan hyvin tuli itsekin lotrattua.


Peruspäivittäisistä tuotteista loppui taas kaksi käsisaippuaa. Näitä meillä nykyisin kuluu tuplaten, kun on kaksi vessaakin. Hassua sinänsä, kun käyttäjiä on silti me kaksi. Tuleekohan sitä lotrattua enemmän vai nytkö sen käytön määrän vain vasta huomaa, kun näitä tyhjiä ottaa ylös. Bliwit tuli ostettua tarjouksesta. Tuoksuina tällä kertaa valkovuokko ja mustikka. Molemmat oikein hyviä, perus saippuoita. Mustikassa tuoksu todella voimakas. Varmasti tulee molempia ostettua uusiksi.

Yves Rocherilta joskus kauan sitten tuli tilattua vaikka kuinka monta saippuaa. Tämä kahvintuoksuinen saippua on notkunut meidän hyllyllä vaikka kuinka ja pitkään. Saippuana ihan jees, mutta tuoksu. Yöh! Ei sitten yhtään osu meikäläisen makuhermoon. Eikä pahemmin Niksunkaan, vaikka hän kahvinlillittäjä onkin. Mä tykkään useimmiten kahvin tuoksusta, mutta tämä oli kuin pohjaan palanut kahvi ja tuoksu jäi iholle pitkäksi aikaa. Meille tätä ei kyllä osteta uusiksi.

Vaikka alkuun saatoinkin hieman lytätä Oral-B 3D White Luxe hammastahnaa, niin mun on pakko syödä sanani. Käytön lopettamisen jälkeen vasta huomasin, mitä tahna oli tehnyt. Siirtyminen perustahnaan toikin tummentumia takaisin ja hampaani näyttivät rumemmilta. Oletan siis, että tämä oikeasti auttoikin tummentumien poistossa ja kyllä, tätä varmasti tulen ostamaan lisää.

Colgate sugar acid neurtalizer tahnanäyte tuli Kotivinkin mukana. Tästä en tykännyt maun vuoksi yhtään. Tahnana varmasti ihan ok, mutta en pitänyt tunnusta, joka suuhun tämän jälkeen jäi. Hieman muruisa ja maku kovin teennäinen. Ei saa peukkua multa.

Colgate Smiles Fruity flavour lastenhammastahnan sain myös jostain näytteenä. Pitihän sitä huvin vuoksi testata ja tietysti tyhjentyneen putelin vuoksi. Noh, lapsille varmasti oikein oiva tahna. Maku hedelmäinen ja pesi yllättävän hyvin. Mutta aikuiseen suuhun ei nyt iskenyt.


Dermosil Facial Toning lotion kasvovesi oli mun pintakuivalle talvi-iholle ihan täydellinen. Sillä sai pyyhittyä vielä viimeiset lianrippeet kasvoilta, mutta samalla se kosteutti jo todella hyvin. Aamulla kasvoja ei tarvinnut edes rasvata, kun tämä kosteutti sen verran hyvin. Annostelun koin jotenkin hankalaksi. Tuo korkki on sellainen vinosti napautuksella avautuva ja sain tuota aina lorautettua vähänä turhankin paljon, ihan vain vahingossa. Mutta harkitsen tämän ostoa todella ensi talvellekin, ellei nyt löydy joku muu mahtavuus.

Garnier mineran InvisiDry deodorantti on mulla ollu käytössä monessa tuoksussa ja monta kertaa. Hyväksi havaitu tuote eikä tosiaan jätä jälkiä vaatteisiin, josta todella suuri plussa. Ostan varmasti uudelleen.

Nivean Smooth care vartalovoidenäyte olikin hankalampi saada käytettyä. Tämä perusrasvalta tuoksunut voide ei iskenyt ensikokeilulla eikä seuraavallakaan. Ei mitään ihmeellistä kosteutusta ja hajun puolesta ei saa pointseja sekään. Tuoksuvat voiteet on meikän mieleen, joten tätä ei varmaan tule ostettua uudelleen.

Mario Badescu Cleansing Lotion näyte tuli Beautybayn tilauksen mukana jo aikaa sitten, mutta piti vähän tutkia ensin miten tuotetta käytetään. Tämä on siis jo toinen samanmoinen näyte jonka kulutin loppuun. Hyvä puhdistaja, mutta helpomminkin saatavilla samanlaisia tuotteita. Pysyn siis niissä.

Schwarzkopf BC Oil Miracle hiusöljy ei saanut mua myöskään innostumaan. Mä rakastan Moroccanoilin hiusöljyä ja tätä ei voi edes verrata siihen. Tämä liru ei tehnyt hiuksiini mitään ihmeellistä. Ei se kyllä lähmännytkään, mutta olisin toivonut sitä öljyn hoitoa. Ei siis pääse ostoslistalle tämäkään.


Sitten vielä pari ripsaria. Mun on pakko sanoa, että nää reilun kokoiset ripsarinäytteet on ihan parhautta. Näiden avulla pääsee testaamaan tarpeeksi kauan tuotetta, saa kunnon mielipiteen ja sen avulla mahdollisen lempparituotteen. Näin mulla on käynyt jo pari kertaa. Nämä ei kyllä valitettavasti pääse sille listalle.


Clinique High Lengths mascara on kampamaisella harjalla varustettu. Harmi kun en muistanut ottaa kuvia näistä käytössä, mutta eipä mulla ole näistä sen ihmeempää hehkutettavaakaan. Tämä ei mielestäni tehnyt tuuheutta, sitähän se ei edes lupaa, mutta ei kyllä pituuttakaan. Mielestäni tällä sai ripset kyllä harjattua nätisti kaarella ja saivat samalla mustan värin, mutta muuten ei mitään ihmeempää. Tämä oli oikein kiva arkimeikissä, sillä ripsien ei tarvitse silloin olla mitenkään todella näyttävät. Harmi vaan, ettei tämä arjessakaan oikein kestänyt. Tämä suli pikkuhiljaa pois ja silmien alle tuli pienet pandaefektit. Meistä ei siis tullut kavereita.

Lancôme Hypnôse Star ripsarilta odotin paljon, sillä niin moni on sitä kehunut. Harja on todella kivan muotoinen, päästä kapea ja juuresta paksu. Tällä sai massan levitettyä todella hyvin ripsiin joka puolelle ja tuo terävä pää auttoi vielä pikku ripsien kanssa. Vaikka tällä sai pikkuisen tuuheutta ja pitutta, ei se auttanut poistamaan sitä suurta ongelmaa minulta, että tämä rapisi poskille jo puolen päivän aikaan. Harmi! Olisin muten tästä kovasti tykännyt. Olen kuitenkin testannut niin monta ripsiväriä, että tiedän olevan parempiakin. Meistäkään kahdesta ei siis tullut kavereita.


Purkkien tyhjentely jatkuu edelleen kovaa vauhtia ja tämän kuun ensimmäiset putelit ovat jo tyhjentyneet. Olikos mun tyhjentyneissä mitään teidän tuttuja tai suosikkeja? Olisi kiva kuulla teidänkin mielipiteitä. :)

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Joo, hämmästyttävän paljon. Ihmeen paljon loppunut koko ajan... :)

      Poista
  2. White Luxe-tahna on aivan huikeeta! Oon ihan koukussa siihen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin koukuttua itsekin tietämättäni. Kyllähän se taisi tehota, kun nyt tuntuu suu taas mustalta :D

      Poista
  3. Mua rupes nyt kiinnostamaan tuo hammastahna ! Kivasti olet saanut purnukoita kulutettua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Se oikeastikin taisi tehota, vaikka alkuun musta tuntui, että se on ihan höpöä. Ja joo, itsekin taas hämmästyin, miten paljon niitä loppuikaan :D

      Poista