Livbox - heinäkuu 2014 arvostelu

tiistaina, elokuuta 26, 2014

Uusi Livbox odottelee jo kovasti julkaisua, se se meinaan vasta upea boxi olikin, joten äkkiä käydään vielä heinäkuun tuotteet läpi.


Kumpaakaan alekuponkia ei taaskaan tullut käytettyä. En ole tainnut vielä koskaan käyttää yhtäkään boxista tullutta kuponkia. Käyttäisin varmasti, jos osuisi kohdalle joku tosi hyvä.

Sitten boxin suurin turhake, mielestäni vielä turhakkeempi kuin kupongit, nimittäin Calvin Kleinin One tuoksunäytteet. Mutta siis mitkä näytteet? Tuon pahvisen lärpäkkeen sisällä oli kaksi pientä muovikantta, jonka sisällä tuoksua piti olla. Sainhan mä siitä nuuskaistua miltä hajuveden pitäisi tuoksua, mutta omalle iholle sitä ei pystynyt edes testaamaan. Harmitti, sillä tuoksut tuntuivat ihan kivoilta. Ärsytti lähinnä koko lärpäke. Enkä nyt sitten lähde tuoksua tämän takia ostamaankaan. Pfft :(

Invisibobble hiuslenkkien käyttö epäilytti alkuun kovastikin. Pitäisikö ne tätä ruuhkatukkaa kiinni, kun ovat niin pienen ja heppoisen tuntuisia? Mutta epäilykseni osoittautuivat aivan vääräksi! Oikein hyvin pysy hiukset kiinni ja sain jopa hyvin pysyvät sotkunutturankin silla aikaiseksi. Mutta palautumisaikaa lenkki tarvitsi. Eli päivän käytön jälkeen tuntui, ettei enää seuraavana päivänä ollut enää lainkaan niin napakka. Tietty voi olla, kun multa tätä reuhkaa löytyy, tarvitsee se siksi enemmän palautumista. Mutta käytössä ovat, vaikkeivät siis joka päivä :)

Boxin kivoimmaksi tuotteeksi lopulta taisi nousta Dermosilin kynsilakka sävyssä summer glow. Todella ihana päivettyneelle iholla ja kuka nyt voisi kullan kimallusta välttää? Mielestäni tämä on hieman kylmempään taittava sävy, mutta mä olen kyllä samalla ehkä maailman huonoin väriarvioja :D Yhdellä kerroksella lakka ei peittänyt, antoi vain reippaan kimalluksen. Itse en ehtinyt kuin kaksi kerrosta lakata ja ainakin meikälle se kelpasi oikein hyvin. Kolmella kerroksella olisi varmasti peittänyt kunnolla.


Mä olen tykästynyt hiusöljyihin tai ainakin Moroccanoiliin ja innolla testasinkin Richin Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixiriä. Harmi vaan, eihän se samaan pystynyt. Mun hiukset jäi öljystä lähmäisiksi ja klimppisiksi, vaikka saman verran käytin kuin Morroccania. Eli ei päässyt lemppareiden joukkoon, vaikkakin hiukset pysyi muuten ihan hyvän tuntuisina tämän kanssa.

Toinen Richin tuote Pure Luxury Intense Moisture Shampoo on ollut kokeilussa vasta parisen kertaa, mutta oikein kivalta se tuntui käytössä. Tuoksu tässä kuten öljyssäkin on oikein ihana, mutta en kokenut tätä mitenkään super spesiaaliksi, että ostaisin lisää. Ihan jees shampoo, mutta niin on moni muukin. Matkakäyttöön todella hyvän kokoinen :)

Favoran aurinkovoide kasvoille...edelleen käyttämättä, pahvien sisällä. En vaan osaa käyttää näitä. Jos joku tahtoo, niin vinkkaa kommenttiboxiin ja saat sen :) Varmasti ihan hyvä tuote, mutta ei vaan oma juttu.


Viimeisenä boxin toinen tuote, joka nousi yhdeksi suosikiksi. Terre D'oc Karité vartalovoi on tehnyt ihmeitä mun psoriasis kyynärpäille. Ihottuma on rauhoittunut ihan hirmuisesti, kunhan muistaisin laittaa aamuin illoin. Todella tuhtia tavaraa ja muuttuu lämmetessään todella öljyiseksi. Ja tuoksu on todella ihana :)

Kokonaisuudessaan tämä boxi ei ollut kovinkaan mieleinen. En oikein osaa sanoa, mikä tässä lopulta kokonaisuudessaan mätti. Eihän aina voi osua kohdalle mieleisiä tuotteita. Mutta elokuun boxi kyllä pyyhki tämän hieman huonomman boxin mielestäni lähes täysin. Varmaan tiedättekin jo mitä kaikkea kivaa sieltä on tullut, mutta malttakaa hetki vielä mun julkaisua ;)


Mitä te tykkäsitte tästä heinäkuun boxista?

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Minäkin hankin juuri noita hassuja hiuslenksuja. Tykkään tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkö hyvin myös sun upeat kutrit paikoillaan? :)

      Poista
  2. Invisibobblet on ihania! Uskalsin ite ostaa niitä joku aika sitten, enkä kyl vaiha enää niistä pois. Hyvin pysyy ponnarit ylhäällä, eikä hiukset katkeile niin paljon kuin tavallisilla ponkkilla. Toi palautuminen on kyllä hidasta, mut onneks noita on tossa paketissa kolme niin saa yksi lenksu aina pari päivää palautumisaikaa ennen seuraavaa käyttökertaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä totta, onneks paketissa on kolmet lenksut niin aina saavat levätä sen tarvitsemansa hetken. Mut kyllä ne vaan on hyviä :)

      Poista
  3. Tämä oli ihan kiva boxi. Ei sellaista mitään mitä olisin himoinnut tai halunnut ostaa. Testaan kaiken kyllä, mulla oli sama boxi kuin sulla. Hiuslenkeistä ei lyhythiuksinen hyötynyt, kaverille annoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki yleensä aina testaan kaiken, mutta nyt tuo Favora oli ihan nouppis juttu. Ja olihan tää ihan kiva, mut jokin siinä silti vähän mätti :D

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Pistä muru sähkiksellä sun ossa niin laitan tulemaan ♥

      Poista