Livbox - toukokuu 2015 arvostelu

sunnuntaina, kesäkuuta 07, 2015

Nyt on pakko käydä vielä nopeasti toukokuun Livboxin sisältö läpi, sillä mulla kuumottelee taas käsissä uusin laatikko. En malta odotaa sen julkaisua, joten käydään vaan äkkiä edellisen kimppuun.


Nivea coconut lip butter, oih! Kesää huulille. Niin herkullisen tuoksuista huulivoidetta, joka hoitaa huulia ihan hirmuisen hyvin. Kosteutus on todella hyvä ja tykkäänkin laittaa tätä reilumman kerroksen yön ajaksi huulia hoitamaan. Tykkään, tykkään tästä todella. Tämä oli jo toinen Nivean huulivoide, joka on boxeista tullut. Mua ei kyllä tämä haitannut, sillä nämä on niin hyviä.


Meikkien saaminen boxista on kyllä aina yhtä ihanaa, siitä en pääse yli enkä ympäri. Toukokuun boxissa tuli  Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick sävyssä Subtle Coral 20. Huulipunakynät ovat nyt kovassa huudossa ja niitä tuntuu tulevan joka tuutista. Eipä siinä, tykkään niistä kovasti, onhan ne helppoja levittää. Tämä Max Factorin versio on kokeilemistani kynistä huulikiiltomaisin ja antaa huulille ihanan hohdon. Hieman korallista sävyä antava puna tuntuu huulilla oikein miellyttävältä, vaikka hieman tahmea onkin.




Boxissa ylimääräisenä tullutta terotinta mun ei ole vielä tarvinnut käyttää, joten en osaa sanoa siitä sen kummenpaa kommenttia. Se mikä on mahtavaa, on terottimessa isoille ja pienille kynille omat puolensa.

Boxin haastavin puteli oli ehdottomasti Dove Deeply Nourishing suihkusaippua , koska sitä ei meinannut saada suihkussa auki märillä käsillä. Muuten tuo erittäin täyteläinen suihkusaippua oli todella miellyttävä ihoa pestessä eikä jättänyt jälkeensä kuivaa tunnetta iholle. Ihanan tuoksuinen ja voisin käyttää tätä enemmänkin ehdottomasti.

Naturel Nail Cover Stickers kynsitarrat jäivät multa kokonaan käyttämättä. En raaskinut tuhlata niitä omille koverille kynsille, sillä nuo tarrat eivät tunnu asettuvan mun kynsille kauniisti. Muuten mä kyllä suosittelen kynsitarroja. Hirmuisen helppo tapa saada näyttävät kynnet ja helppoja käyttää. Mutta siihen ei sovi näin kuperat kynnet. (kumpi muuten on oikea sama mun kynnen muodolle, kupera vai kovera? :D)

Lumene heleyttävä BB-vartalovoide meinasi multa jäädä testaamatta. Ajattelin, ettei se varmasti sovi näin vaalealle iholle sitten mitenkään. Ajattelin, että tuo rusehtava voide ei tasoittuisi kalkkunavartalolleni sitten mitenkään. Otin kuitenkin härkää sarvista ja testasin.


Mutta kappas. Sehän olikin oikein kiva tuote! Antoi hitusen sävyä, sitä on siis vasemmassa jalassani, ja tasoitti hieman valkoista kinttuani. Innolla testaan tätä, kunhan saan vähän päivetystä iholle, että millaisen pinnan se sitten jättää jälkeensä. Hieman kultaisia hippuja näkyi voiteen kuivuttua iholla, mutta ne saavat kintut hohtamaan kauniisti :)

Viimeisenä vielä La Roche-Posay Eau Thermale - lähdevesi  kasvoille. En oikein tiedä, missä vaiheessa tällaista tuotetta on hyvä käyttää. Itse kokeilin tätä kasvojen pesun jälkeen ja kyllähän tämä antoi kasvoille ihan kosteutuksen. Iho raikastui ja ei tuntunut kiristävältä. Mutta en silti oikein tiedä, onko tämä ainakaan minun käytössä kovin tarpeellinen tuote. Onko teillä joku hetki, milloin tätä olisi hyvä käyttää?


Kokonaismielipide boxista oli ihan kiva. Oikein kivoja tuotteita ja kivoja käytössä. Mitä te tykkäsitte?

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Tuo Nivean Lip Butter on kyllä ihana ja tuoksu on niin tehty kesään! :)

    VastaaPoista
  2. Oi saitpa sä ihanan sävyn tuosta huulikynästä, mulle tuli ihan haalean vaaleanpunanen, joka siis ihan kiva sekin mutta tuo olisi ollut mieluisampi :) Boxi noin muuten oli ihan ok, vaikka vähän turhia tuotteita itselle. Tämä kesäkuu olikin sitten taas jo paljon kivempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sävy on kyllä ihan täydellinen kesään :)
      Kesäkuun boxi oli kyllä pitkästä aikaa todella hyvä :)

      Poista