Kai mä olin vähän ollut kiltti

torstaina, tammikuuta 28, 2016

Ei, vielä ei ole liian myöhäistä. Tai siis eihän? Mutta mä haluan näyttää nämä. No joululahjani tietenkin! Vaikka tänä vuonna ei mitään todella ihmeellistä periaatteessa tullutkaan, mutta silti niin mieltä lämmittäviä ja ihania, että haluan ne ehdottomasti jakaa teidänkin kanssa.
   Tänä vuonna sovittiin kaikkien kanssa, että oikeasti mitään isoa ei ostettaisi eikä muutenkaan tuhlattaisi kamalasti rahaa. Tuota, mä en ole ihan sata varma, että onnistuinko minä itse tässä sopimuksessa ihan täysin, vaikka yritys oli tosi kova. Moni teistä tietää, millaisia lahjoja meillä ollaan aina annettu ja saatu, että olisi oikeasti ehkä ihan fiksua olla kohtuuden rajoissa. Tänä vuonna minua lahjottiin kuitenkin näin ihanilla jutuilla.


Minna ystävä antoi mulle mielettömän ihanan piirakkavuoan, jonka sisuksiin on kätketty keittiöpyyhe ja servettejä. Mä pidän tosi paljon piirakoiden tekemisestä ja nyt uuden ja isomman vuoan myötä pakko testata kyllä uusia piirakkareseptejäkin.

Sirja ystäväni onnistui kyllä niin yllättämään mut lahjallaan. Victoria's Secret, tuo ihana pieni hajuvesisetti oli ihan huikea lahja. Tietysti tuota kuorintaakaan unohtamatta. Söpöt ja helposti matkaan napattavat roll on hajuvedet on jokainen ihanan tuoksuisia. Ja tuo pakkauskin on niin söpö, että se on pidettävä esillä. Kuorinta ei tosian ole vielä päässyt testiin :D

Anne ystäväni oli ilmeisesti lukenut mun ajatukset. Olin jo monta kertaa pyöritellyt kaupoissa noita aikuisten värityskirjoja, mutta jostain syystä aina jättänyt silti ottamatta. Nyt sitten sellainen ihana taskuversio tuli lahjana värikynien kanssa. Onneksi en siis ostanut itse :D Nyt vain odottelen sitä hetkeä, että pääsen keskittymään ja rauhoittumaan tuon pariin kunnolla.


Siskoni taitaa tietää kynttilähulluuteni. Meillä on varmaan tämänkin talven aikana huijaamatta palanut ainakin tuhannen kynttilää jo loppuun. Olen ostanut sadan kappaleen tuikkusettejä jo sen kahdeksan pakkausta ja kaikki muut isot tuikut ja pöytäkynttilät siihen lisäksi. Kyllä, meillä on kertaheitolla aina palamassa joku sata kynttilää :D Nyt siis lisää ihania somisteita ja tuollaista mulla ei vielä ollutkaan.

Äidiltä ja isäpuolelta tuli setti pyyhkeitä, yöpökät, nahkahanskat ja uusi lompakko. Pyyhetilanne meillä on vieläkin melko heikko, joten uusia todellakin on kiva saada. Mä rakastan kaiken maailman lölläreitä, noita Niksun viholaisia :D, joten nämäkin koirapöksyt ovat olleet jo kovalla käytöllä. Edelliset nahkahanskat repesi, uudet todellakin tuli tarpeeseen. Ja lompakko. Se oli pieni Thaimaan tuliainen ;) Samanlaiset meni meinaan siskolle ja kälyllekin. Mutta on muuten ihana lompakko! Nyt mulla on sitten ihan pulma, kun on kaksi ihanaa, kumpaa käyttää.


Veljen perheeltä, vaikkakin Skeit käly nämä olikin mulle hommannut, tuli superpehmoiset fleecelöllärit. Niin, kyllä kaikki tietää mistä mä tykkään. Mun Iittalan astiasto sai lisään jäseniä, mahtavaa! Kohta on kaikki kupit, kaikki 12. Ja kyllä Skeit tietää mun maun. Olinhan hommannut moisen jouluisen kyltin jo itse aiemmin, tämä tosin on jääkaappimagneetti :) Ihania juttuja!


Ja viimeisenä vielä Niksulta saadut lahjat. Olen motkottanut ehkä sen tuhat kertaa, kun Niksu käy aina pöllimässä mun juttuja omiin mieshommiinsa. Kuinkakohan monet mun sakset ovat kadonneet autotallin uumeniin, sinne minen ne mun pyyhkeetkin. En enää edes pysy laskuissa perässä. Kyllä se motkotus oli mennyt tällä kertaa ihan perille asti, sillä sain uudet sakset vanhojen kadonneiden tilalla (ihan varmasti siellä autotallissa ne on.. :D). Mutta sitten lahja, jota todella olin toivonut. Aktivisuusranneke. Niksu osti mulle valkoisen Polar Loop 2. Tosin se nyt puuttuu kuvasta, se kun piti heti viedä huoltoon... tai huoltoon ja huoltoon. Leikattiin sitten vähän turhan luottavaisin mielin ranneketta ja sehän meni sitten aivan liian pieneksi. Hyvä me. Nyt mulla tosin on jo ranneke kädessä, mutta kuvat olin napannut jo aika päivää sitten. Kerron jossain vaiheessa tästä vielä enemmän. Mutta joo, yhteiselo sujuu hyvin ja kyllä, nousen päivässä useammin liikkeelle kun ranneke muistuttaa liian pitkistä istumisajoista. Töissä hirmuisen hyvä juttu!

Voi että, tuli ihan haikeus näitä lahjoja taas katsellessa. Joulu on vaan niin ihanaa aikaa ♥

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Jeee!!! :)) Perinteinen postaus luettu ja ihania lahjoja jälleen kerran <3 Ollut niin superkiireinen, että kommentointi vallan jäänyt viime aikoina, mutta luen joka kerta kyllä sun jutut läpi! Odotan muuten tuota Polar-postausta, koska himottaisi itseä pyytää tuo synttärilahjaksi :)

    VastaaPoista
  2. Wowzaa! No olit ollut todeeeella kiltti <3

    VastaaPoista
  3. Ihania lahjoja <3
    Kintsu

    VastaaPoista
  4. Kivoja lahjoja sait :) Mutta tuo saksijuttu, voin niin samaistua suhun! Meillä on (ollut) neljät sakset keittiössä mutta kummasti niitä on enää kahdet jäljellä. Yhdet on viety autotalliin ihan luvan kanssa, mutta toisten kohdalla kovasti kiisti syyllisyytensä niiden katoamiselle - kunnes eräänä kertana tallissa poiketessani bomgasin kadonneet sakset sieltä. Kummajuttu :D :D Joskus oon kiikuttanut sieltä takaisin mun suurella vaivalla hankituksi saadun Elegian veitsenkin - niihin ei kajota :D

    VastaaPoista